2016. május 18., szerda

Mr. Alkohol

A folyadékpótlás fontos!
A sör szénsavas üdítő ital, mint az köztudott.
Ahhoz, hogy egész jól érezzük magunkat elég két feles!
Két fél egy egész.
Egészségedre!



De valóban ez a cél? Csak buli dartsot akarunk?
Ha igen a továbbiakat ugord át és felejtsd el örökre ezt a blogot! Érezd jól magad, a többi meg majd lesz valahogy, az ember amúgy is fejlődik, célok és megvalósításuk különböző.
Kocsmasport.


Vagy Sport?
Lehet úgy is!
Magyarországon többféle versenyszint létezik.
Klubszinten az adott közösség zsinórmértéke a mérvadó.
Verseny szinten a Liga versenyeken ihatsz, nem számít, de a többi, főleg Országos méretű bajnokságokon tilos az alkohol fogyasztása!
Én azt javaslom, ha sportként tekintesz a dartsra, ne fogyassz alkoholt és egyéb doppingoló szereket még edzés vagy otthoni gyakorlás közben sem!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Q2OMrzxQC5Y

Mit igyunk? Vizet.
Kortyonként, de ne váljon belőle dobásonkénti protokoll!
Igyál akkor, ha vége a legnek vagy ha nagyon izgulsz. Ahogy nem nézünk ki a táblából úgy fölöslegesen nem iszunk, benne maradunk a játékban, figyelmünket nem osztja meg semmi!

Léteznek viszont olyan helyzetek, hogy meg kell állnunk, ki kell zökkentenünk magunkat az eddigi rossz szériából, vagy csak túlhevült szívünket kell lenyugtatnunk, na ilyenkor igyál!
Lassan, kivárva a megfelelő állapotot. Ekkor lenyugodva újra odaállunk a dobóvonalra.

Kávé. Sokan isznak kávét, magam is fogyasztom néha. Észrevettem, hogy nekem egy bizonyos mennyiség után inkább káromra van, túl ideges leszek tőle!
Mindenkinek saját magán kell kikísérleteznie, mi a jó neki, erre versenyek is rámehetnek, némi önismeret jól jön!

Kóla. Van benne koffein, cukros is, de szénsavas. Büfi közben dobni vagy dobás közben felpuffadtan arra figyelni, hogy nehogy kicssszanjon, az nem kellemes!
De én is szoktam kólázni...

Cukros üdítők dettó.

Szénsavmentes üdítők mind jól jönnek, de legjobban az un. sportitalokat kedvelem. A szomjoltáson kívül tele vannak hasznos dolgokkal, üdítenek. Ezeket szoktam inni és vizet.
Nem keverendők össze az energiaitalokkal, ezeket nem ismerem, koffein tartalmuk miatt a kávéval egy kasztba sorolom. Biztos többet tudtok ezekről úgyhogy itt nem tudok tanácsot adni.


Persze ha vége a versenynek és megteheted igazán kellemes egy finom Cseh sör.
Kettő még kellemesebb!












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése